Certyfikaty

falka

Certyfikaty/Nagrody

Czego dotyczyły

Rok przyznania

TÜV Management Service GmbH Wdrożenie systemu zarządzania jakością ISO 9001:2000 i stosowanie zasad HACCP w zakresie obejmującym całość procesów: produkcji i dystrybucji produktów spożywczych makaronów, paluszków, chrupek i prażynek 2003
Akademia Rolnicza w Krakowie Certyfikat dot. Okresu trwałości makaronu bezjajecznego. Trwałość przedłużona z 8 do 18 mies. 2004
Akademia Rolnicza w Krakowie Certyfikat dot. Okresu trwałości paluszków. Trwałość przedłużona z 6 do 9 mies. 2004
XII Ogólnopolskie Forum Gospodarcze Małych i Średnich Przedsiębiorstw Tytuł: „Lider Przedsiębiorczości Roku 2006” za szczególne osiągnięcia w dziedzinie przedsiębiorczości, innowacyjności i dostosowania firmy do funkcjonowania na zintegrowanym rynku europejskim. 2006
TÜV NORD POLSKA Uzyskanie certyfikatu BRC (British Retail Consortium) w zakresie obejmującym całość procesów: produkcji produktów spożywczych makaronów, paluszków, chrupek i prażynek 2007
Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie Wyróżnienie Marszałka Województwa Mazowieckiego w konkursie „ Agroliga 2007” 2007
XIII Ogólnopolskie Forum Gospodarcze Małych i Średnich Przedsiębiorstw Tytuł: „Lider Przedsiębiorczości Roku 2007” za szczególne osiągnięcia w dziedzinie przedsiębiorczości, innowacyjności i dostosowania firmy do funkcjonowania na zintegrowanym rynku europejskim. 2007
Certyfikat BRC Podglad 2011
Certyfikat BRC Podglad 2014