PELLET

Pellet Bekonowy

Główny składnik stanowi mąka pszenna oraz skrobia pszenna

Gęstość nasypowa 42 ± 8 g/dm3

Temperatura smażenia : 195oC±5oC *

Czas smażenia:  10 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet Owal Ryflowany

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 38 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  11 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet Owal Gładki

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 39 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  12 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet Kwadrat

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 39 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  10 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet owal 3D

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 70 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  15 + 5 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet MIŚKI

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane oraz mąka kukurydziana.

Gęstość nasypowa 39 ± 8 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  10 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet Frytka 3D

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 72,5 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  20 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet kratka

Główny składnik stanowi mąka pszenna.

Gęstość nasypowa 51,5 ± 7 g/dm3

Temperatura: 185oC±5oC*

Czas: 10 + 6 sekund*   

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.

Pellet Świderek

Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.

Gęstość nasypowa 64,5 ± 7 g/dm3

Temperatura: 195oC±5oC *

Czas:  14 + 6 sekund*

*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać  w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.