PELLET
Pellet Bekonowy
Główny składnik stanowi mąka pszenna oraz skrobia pszenna
Gęstość nasypowa 42 ± 8 g/dm3
Temperatura smażenia : 195oC±5oC *
Czas smażenia: 10 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet Owal Ryflowany
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 38 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 11 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet Owal Gładki
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 39 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 12 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet Kwadrat
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 39 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 10 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet owal 3D
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 70 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 15 + 5 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet MIŚKI
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane oraz mąka kukurydziana.
Gęstość nasypowa 39 ± 8 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 10 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet Frytka 3D
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 72,5 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 20 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet kratka
Główny składnik stanowi mąka pszenna.
Gęstość nasypowa 51,5 ± 7 g/dm3
Temperatura: 185oC±5oC*
Czas: 10 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.
Pellet Świderek
Główny składnik stanowią surowce ziemniaczane.
Gęstość nasypowa 64,5 ± 7 g/dm3
Temperatura: 195oC±5oC *
Czas: 14 + 6 sekund*
*podane czasy i temperatury wysmażania są orientacyjne, parametry należy dostosowywać w zależności od stosowanego oleju oraz posiadanych urządzeń.